ANVELOPE

JANTE

ANVELOPE CAMIOANE

Conditii de garantie la anvelope iarna, anvelope vara, jante

Anvelopele si Jantele comandate la AnvelopeMAG sunt noi si beneficiaza de garantie producator. Cumparati cu incredere pe AnvelopeMAG.ro

Toate anvelopele si jantele beneficiaza de o garantie de 2 ani.

Garantia anvelopelor sau jantelor comandate se solutioneaza la sediul societatii de catre AnvelopeMAG, prin repararea sau inlocuirea anvelopelor sau jantelor ce prezinta defecte de fabricatie. Plata transportului pentru anvelopele sau jantele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea AnvelopeMAG, in cazul in care acestea prezinta defecte de fabricatie. Exceptie face cazul cand produsele au fost trimise la garantie in mod nejustificat neprezentand defecte de fabricatie si atunci clientul suporta contravaloarea transportului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.


GARANTIA PENTRU PRODUSELE (ANVELOPE, JANTE, CAPACE PENTRU JANTE DE OTEL) ACHIZITIONATE DE PE ANVELOPEMAG.RO SE ACORDA IN CONDITIILE IN CARE SUMA PREZENTA PE FACTURA FISCALA AFERENTA ACHIZITIEI A FOST ACHITATA INTEGRAL.


La solicitarea garantiei este necesara prezentarea anvelopelor sau jantelor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care anvelopele sau jantele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu fac obiectul garantiei anvelopele sau jantele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, anvelopele sau jantele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie, precum si insotite de copia certificatului de inmatriculare si a bonului fiscal/chitantei ce fac dovada montajului produselor intr-un service autorizat RAR (lista service-urilor autorizate RAR poate fi consultata AICI) in care sa fie precizate modelul si marca masinii, precum si numarul de inmatriculare al masinii pe care au fost montate anvelopele in cauza.

Produsele respinse la garantie vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 30 zile de la data de cand a fost comunicata de catre noi a rezolutiei primite de la laboratorul de expertiza, perioada dupa care anvelopele vor fi distruse ecologic.