ANVELOPE

JANTE

ANVELOPE CAMIOANE

Conditii de garantie la anvelopele si jantele comercializate pe site-ul AnvelopeMag.ro

Anvelopele, atat din gama turisme, autoutilitare, car4x4 cat si anvelopele de camion si agroindustriale, precum si jantele comercializate de catre Auto Din SRL beneficiaza de o garantie de 2 ani de la data emiterii facturii.

Pentru returnarea anvelopelor si jantelor aflate in garantie va rugam sa completati formularul de mai jos.

In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor reclamate in ambalajul original (acolo unde este cazul) si impreuna cu accesoriile aferente; Produsele vor fi transportate catre centru de expertiza insotite de urmatoarele documente:
- copie dupa factura de achizitie;
- certificatul de garantie si certificatul de conformitate;
- copii dupa certificatului de inmatriculare si bonul fiscal/chitanta ce fac dovada montajului produselor intr-un service autorizat RAR (lista service-urilor autorizate RAR poate fi consultata AICI)
- copie dupa cartea de identitate a masinii (sectiunea care conține tipul autovehiculului și dimensiunile de anvelope omologate de catre producator auto)
- formular tip(de la caz la caz)completat cat mai exact, pus la dispozitie pe mail imediat dupa completarea formularului de garantie de mai jos;

In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora.

Pentru detalii suplimentare puteti sa ne contactati pe adresa contact @ anvelopemag.ro sau pe whatsapp la nr: 0725530199

Garantia produselor comandate (anvelope, jante, accesorii roti) se solutioneaza la sediul societatii de catre AnvelopeMag, prin repararea sau inlocuirea produselor ce prezinta defecte de fabricatie. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea AnvelopeMag, in cazul in care acestea prezinta defecte de fabricatie. Exceptie face cazul cand produsele au fost trimise la garantie in mod nejustificat, neprezentand defecte de fabricatie; atunci clientul suporta contravaloarea transportului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.

Toate anvelopele comercializate de AnvelopeMAG vin cu doi ani garantie, valabila din momentul emiterii facturii catre client. Jantele vin cu doi ani garantie, valabila, la fel, din momentul emiterii facturii catre client.

GARANTIA PENTRU PRODUSELE (ANVELOPE, JANTE, CAPACE PENTRU JANTE) ACHIZITIONATE DE PE ANVELOPEMAG.RO SE ACORDA IN CONDITIILE IN CARE SUMA PREZENTA PE FACTURA FISCALA AFERENTA ACHIZITIEI A FOST ACHITATA INTEGRAL.

In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.).

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR, fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Produsele respinse la garantie vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 30 zile de la data de cand a fost comunicata de catre noi a rezolutiei primite de la laboratorul de expertiza, perioada dupa care anvelopele vor fi distruse ecologic.