ANVELOPE

JANTE

ANVELOPE CAMIOANE

Magazin online de anvelope si jante in Constanta, cu acoperire nationala

AnvelopeMAG.ro

Pe site-ul AnvelopeMAG.ro puteti gasi o ofera variata de anvelope pentru automobile, autoutilitare, SUV-uri, camioane si utilaje agro-industriale, precum si jante de otel si aliaj pentru pentru automobile, autoutilitare si SUV-uri. Anvelopele si jantele comercializate de noi sunt fabricate de cei mai renumiti producatori, recunoscuti pe plan mondial pentru calitatea produselor. Toate produsele vandute de AnvelopeMAG sunt noi, au data de fabricatie recenta si beneficiaza de o garantie de producator (2 ani la anvelope si jante). Comercializam foarte multe profiluri si branduri de anvelope; probabil ca suntem site-ul cu cea mai diversificata oferta de anvelope din Romania. Anvelopele prezente pe site-ul nostru sunt produse pe mai multe continente; cea mai mare parte a acestora sun produse in Europa. Avem produse din Romania, Timisoara (anvelope Continental), Slatina (anvelope Pirelli), Floresti PH si Zalau (anvelope Michelin), din Europa de Est (Cehia – anvelope Continental, Mitas, Polonia – anvelope Bridgestone, Dunlop-Goodyear,etc.) si Europa de Vest (Germania – anvelope Continental, Michelin, Dunlop Goodyear, Franta – anvelope Michelin, Dunlop Goodyear, Italia - anvelope Pirelli, Bridgestone si Marangoni, Spania – anvelope Bridgestone, Elvetia – jantele otel KFZ). Insa avem si produse din Asia (anvelope Rockstone, Delinte, unele modele de anvelope Kumho, Nexen, Nankang, Fullrun, etc. - China, anvelope Falken si Bridgestone – Japonia, anvelope Nexen, Kumho - Coreea), America (anvelope General, BfGoodrich) sau Africa (anvelope Dunlop – Goodyear, Bridgestone). Jantele comercializate pe site-ul nostru sunt marcile MAK, produse chiar de catre italienii de la MAK, sau de catre nemtii de la Alcar (AEZ, Dotz, Enzo, Dezent – jante aliaj si KFZ – jante otel cu fabrici in Elvetia si Spania). Indiferent, insa, de locatia in care sunt produse jantele sau anvelopele, atunci cand acestea parasesc linia de productie, produsele trec printr-o serie de controale stabilite de catre fiecare producator, pentru a fi respectate aceleasi standarde de calitate, indiferent de tara de productie a acestora. De asemenea, pentru ca anvelopele sa poata fi comercializate in Europa, aceste anvelope trebuie sa poarte marcajul E, asigurand consumatorii de faptul ca sunt respectate cerintele Directivei Europene 92/23/CEE. Indiferent daca o anvelopa, de exemplu, brandul Bf Goodrich, este produsa in Statele Unite ale Americii, in Romania sau in Polonia, aceasta anvelopa respecta standardele de calitate impuse de catre grupul Michelin.

Ce anvelope puteti achizitiona de la noi?

Noi va oferim anvelope de productie recenta. In cazul in care nu este trecuta deja pe site informatia solicitata, printr-un simplu apel la departamentul Asistenta Clienti (0371.51.51.55 / 0721.00.22.33), va comunicam toate informatiile care va intereseaza (data si locatia productiei anvelopelor, eventuale marcaje suplimentare pe acestea, informatii privind firma de curierat cu care urmeaza sa facem livrarea, data estimata a sosirii anvelopelor, etc.). Daca, in mod exceptional, anvelopele sunt cu data productiei mai veche de 2 ani, atunci clientii sunt anuntati telefonic de acest lucru inainte ca anvelopele sa paraseasca depozitul, pentru ca acestia sa nu aiba surprize neplacute. Putini clienti stiu faptul ca anvelopele de vara se produc, in general, iarna si invers, anvelopele de iarna se produc in sezonul estival. In cazul in care un client doreste anvelope de iarna inainte de inceperea sezonului de iarna, de exemplu, in luna septembrie a anului curent, exista posibilitatea ca acesta sa gaseasac anvelope produse in luna august a aceluiasi an; insa, daca el doreste acelasi produs in luna mai, anvelopa cu data de productie cea mai recenta poate fi tot o anvelopa produsa in august, insa anul trecut (deci cu vechimea de 9 luni de zile), deoarece peste iarna au fost produse doar anvelope de vara.

Anvelope de la anvelopemag.ro

Conform producatorilor, o anvelopa are o durata medie de viata de 8 ani de zile, dintre care noi oferim garantie 3 ani. Multe vulcanizari si magazine mici care se ocupa cu vanzarea anvelopelor si a jantelor expun anvelopele pe standuri in aer liber, fara a le proteja de razele solare; astfel, aceste anvelope imbatranesc mai repede (Cand o anvelopa este pastrata in aer liber, fara a fi utilizata perioade indelungate de timp, apar Crapaturi Meteo sau Crapaturi Ozon pe suprafata acesteia si se usuca. Din aceasta cauza, anvelopele trebuie sa fie intotdeauna pastrate intr-un mediu racoros, uscat si curat). Anvelopele comercializate de noi se bucura de conditii de depozitare excelente, avand o temperatura si un nivel al umiditatii controlate, fara expunere la razele solare. Astfel, chiar daca o anvelopa este produsa cu mai mult timp in urma, aceasta poate fi utilizata fara nici o problema, noi garantandu-va faptul ca timp de 3 ani de zile nu veti intampina nici o problema tehnica legata de acea anvelopa. Pentru a veni in intampinarea clientilor ce doresc sa examineze anvelopele inainte de receptionare/plata, anvelopele sunt livrate neambalate, fiind expediate asa cum sunt receptionate de la producatori. In schimb, jantele sunt ambalate, insa exista optiunea de inspectare inainte de plata. In plus, suntem asigurati de catre firmele de curierat cu care lucram de faptul ca anvelopele si jantele sunt transportate in cele mai bune conditii (aspect care poate fi verificat si de catre clienti in momentul livrarii anvelopelor sau jantelor comandate).

Locuiesc in Constanta. Ce anvelope sa-mi cumpar?

Ca in orice oras mare din Romania, in Constanta exista posesori de masini de gabarit mai mic utilizate pentru deplasarea citadina, precum si cei care conduc vehicule touring, de familie (de tip variant, break, SUV-uri), utilizate deseori pentru curse mai lungi, datorita spatiului oferit si a stabilitatii pe sosea. Din fericire, clima orasului Constanta este, in general, mai blanda fata de restul tarii. Acest aspect se traduce in alegerea anvelopelor prin cresterea numarului de anvelope all season in cazul vehiculelor care deplaseaza mai putin kilometri. In schimb, atat in sezonul de vara, precum si in cel de iarna, cum precipitatiile sunt preponderent sub forma de ploaie, recomandam si profiluri de anvelope adecvate impotriva acvaplanarii (in special cele cu fantele de pe banda de rulare in forma literei V). Pentru soferii care parasesc orasul si circula preponderent in afara acestuia (datorita si autostrazii recent construite in zona), recomandam anvelope cu consum foarte bun de carburant, precum si cu nivel de zgomot; de asemenea, iar pentru cei care doresc un randament kilometric ridicat, recomandam anvelope marcile Michelin sau Bridgestone. Aceste anvelope, de obicei, se bucura de rezultate excelente in testele privind rezistenta la uzura.