ANVELOPE

JANTE

ANVELOPE CAMIOANE

Magazin online de anvelope si jante in Brasov, cu acoperire nationala

AnvelopeMAG.ro

Magazinul online AnvelopeMAG.ro se ocupa de comercializarea uneia dintre cele mai variate oferte de anvelope noi destinate turismelor, autoutilitarelor, SUV-urilor, camioanelor si utilajelor agro-industriale. AnvelopeMAG vinde si jante de otel si de aliaj pentru automobile, autoutilitare si SUV-uri. Toate produsele comercializate de AnvelopeMAG.ro sunt noi, au data de fabricatie recenta si beneficiaza de o garantie de producator. In oferta noastra gasiti anvelope si jante ale celor mai importanti producatori, recunoscuti pe plan mondial pentru calitatea anvelopelor si jantelor lor. Profilurile si brandurile de anvelope si jante pe care le puteti achizitiona de la noi sunt produse pe mai multe continente, insa in marea lor majoritate sunt de productie europeana. Astfel, tarile de productie ale anvelopelor sunt urmatoarele: fabricile de anvelope din Romania sunt cele de la Timisoara (anvelope Continental), Slatina (anvelope Pirelli), Floresti jud Prahova si Zalau (anvelope Michelin). Avem si anvelope produse in Europa de Est (Cehia – anvelope Continental, Mitas; Polonia – anvelope Bridgestone, Dunlop - anvelope Goodyear, etc.) si Europa de Vest (Germania – anvelope Michelin, Continental, Dunlop - Goodyear, Portugalia – anvelope Continental; Italia - anvelope Pirelli, Bridgestone si Marangoni, Spania – anvelope Bridgestone, Elvetia – jantele otel KFZ; Marea Britanie – anvelope Pirelli), precum si din Asia (China - anvelope Delinte, Rockstone, unele modele de anvelope Kumho, Nexen, Nankang, Fullrun, etc.; Falken si Bridgestone – Japonia, anvelope Nexen, Kumho - Coreea), America (anvelope General, BfGoodrich, Michelin) sau chiar Africa (anvelope Dunlop – Goodyear, Bridgestone) Jantele disponibile pe site-ul nostru sunt marca MAK, produse de catre italienii de la MAK in Carpenedolo (Brescia), sau marca Alcar (jante aliaj cu brandurile AEZ, Dotz, Enzo, Dezent, si jante din otel, brandul KFZ – cu fabrici in Elvetia si Spania) ce are sediul in Hirtenberg, Austria. Desi locatia de productie a anvelopelor si a jantelor este extrem de diversificata, toate au in comun respectarea anumitor standarde atunci cand parasesc linia de productie. Astfel, ele trec printr-o serie de controale stabilite de catre fiecare producator, pentru a fi respectate aceleasi standarde de calitate, indiferent de tara in care sunt produse. In plus, toate anvelope comercializate pe teritoriul Uniunii Europene trebuie sa poarte marcajul E, asigurand consumatorii de faptul ca sunt respectate cerintele Directivei 92/23/CEE. In concluzie, indiferent daca o anvelopa, de exemplu, brandul Pirelli, este produsa in Italia, in Romania, Marea Britanie, Rusia sau Turcia, aceasta respecta standarde de calitate impuse de catre brandul Pirelli.

Ce anvelope puteti achizitiona de la noi?

De pe site-ul nostru puteti achizitiona anvelope de productie recenta (cu cod DOT - Department of Transportation - de maxim 3 ani). Daca informatia care va intereseaza pe dumneavoastra nu este trecuta deja pe site, printr-un simplu apel la departamentul Asistenta Clienti (0721.00.22.33 / 0371.51.51.55), sau prin formularul de contact de pe site, va transmitem toate informatiile de interes ale anvelopelor respective (saptamana si anul, precum si tara in care au fost produse anvelopele, eventuale marcaje suplimentare de pe acestea, indicatorul de uzura, marcajul M+S sau piscul de munte cu fulgul de zapada), informatii privind firma de curierat cu care urmeaza sa facem livrarea, modalitatea de plata, data estimata a sosirii anvelopelor comandate, etc, pentru a sti dinainte ce cumparati si cum vor fi livrate produsele. Si, pentru a fi siguri ca nu veti avea surprize neplacute, daca anvelopele au o data a productiei mai veche de 2 ani, clientii sunt anuntati telefonic de acest lucru, inainte ca anvelopele sa fie incarcate de catre firma de curierat. Toate aceste masuri sunt luate pentru a va convinge de seriozitatea site-ului nostru si pentru ca Auto Din SRL face un comert online cat mai transparent. Legat tot de data productiei anvelopelor, acestea se produc in general inainte de anotimpul pentru care sunt concepute; mai exact, anvelopele de vara se produc in sezonul de iarna iar anvelopele de iarna se produc in sezonul de vara. Productia si aprovizionarea cu anvelope de iarna se face de regula incepand cu mijlocul verii, iar cu anvelopele de vara incepand cu mijlocul iernii. Concret, daca un client doreste anvelope de iarna in luna august a anului curent, exista posibilitatea ca acesta sa gaseasca anvelope produse in luna iulie a aceluiasi an; insa, daca el doreste acelasi produs in luna aprilie, anvelopa cu data de productie cea mai recenta poate fi tot o anvelopa produsa intre lunile iulie si noiembrie, insa anul precedent (deci cu vechimea cuprinsa intre 9 si 5 luni de zile), peste iarna fiind produse doar anvelope de vara. Conform producatorilor, o anvelopa are o durata medie de viata de aprox. 8 ani de zile, garantia oferita de noi fiind de 2 ani de la data facturii.

Locuiesc in Brasov. Ce anvelope sa-mi cumpar?

Geografia judetului Brasov este una montana, cuprinzand culmi inalte. In plus, o atractie a orasului Brasov o reprezinta si renuminta statiune de ski, Poiana Brasov. Din punct de vedere al anvelopelor comercializate de catre noi brasovenilor, acestea trebuie sa fie de iarna si destul de performante in sezonul de iarna, avand in vedere numarul anual mare de zile cu zapada la sol si cu temperaturi negative. Si binenteles ca recomandam in sezonul cald anvelope de vara, cu performante superioare de aderenta in sezonul cald pe soselele de munte, si pentru a pastra cat mai mult timp performantele anvelopelor de iarna.

Livrare prin curierat rapid

In Brasov, va livram anvelopele prin intermediul firmelor de curierat rapid (avem incheiate contracte cu cele mai importante firme din curieratul romanesc: Fan Courier, Nemo si Sameday). Aveti de asemenea posibilitatea de a va monta anvelopele la service-urile noastre partenere din municipiul Brasov sau judetul Brasov. Colaboram excelent atat cu persoane fizice, precum si cu firme sau institutii publice din judetul Brasov, echipa noastra bucurandu-se de foarte multe cuvinte de apreciere din partea clientilor care si-au publicat parerea pe site-urile de review-uri (de ex: www.compari.ro); prin urmare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33 sau prin intermediul formularului de contact de pe site.

In cat timp le pot avea?

Livrarea anvelopelor si jantelor se face rapid, in intreaga tara, implicit si in judetul Brasov; in plus, aveti posibilitatea de a verifica anvelopele sau jantele inainte de a le achita, pentru a va convinge de seriozitatea noastra.